Mare creştinism mare

Diversiune, Persuasiune, Manipulare, Propagandă. Asta se face acum în toată presa de limbă română intru tâmpirea poporului român.
_____________________________________

Creştinismul este esenţa morală a societăţii comuniste. Ca creştin şi ca comunist nu ai voie să omori nici un om şi nici să îl îmbolnăveşti cu viruşi A1 H1 N1 ….. An Hn Nn ci fiecare om trebuie considerat valoare supremă. Nici o normă morală creştină nu interzice viaţa comunistă. Nici o normă morală comunistă nu interzice creştinismul.

Trebuie să distingem religia de până la Hristos de religia lui Hristos. Hristos a minţit când a zis că a venit să împlinească legea. Nu putea să se opună frontal puternicilor zilei respectiv asupritorilor romani şi popilor slujitori ai lui Iehova. De aceea a fost nevoit să folosească o cale indirectă subversivă manipulatorie fiind un om inteligent în planul acţiunii spirituale.

Învăţătura lui Hristos era mult prea revoluţionară pentru oamenii şi structurile sociale de atunci. Omul ca om şi-a făcut datoria şi a intrat în istorie deoarece a văzut peste milenii. Că l-au omorât animalele este o cacialma obişnuită la mogâldani. Animalele asasine s-au înşelat amarnic căci el nu pe trup a pus bază ci pe spiritul care s-a transmis şi pe care comuniştii l-au recuperat integral. Biserica ce a urmat după Hristos nu a făcut creştinism ci exploatare umană alături de boieri pe care i-a adulat şi i-a ridicat în slăvi prostind poporul 2000 de ani. Astfel se explică ataşamentul statului de biserica creştină şi ataşamentul bisericii creştine de stat aproape 2000 de ani.

Ţipă popii ca din gură de şarpe că îşi pierd privilegiile. Credinţa ca şi filosofia ( căutarea înţelepciunii) nu este şi nu poate fi o profesie.
Profesionalizarea credinţei şi înţelepciuii este o diversiune imperialistă proamericană la care aderă necondiţionat toţi lingăii care vor să-şi salveze hoitul la care Hristos nu a ţinut deşi era tânăr. Halal creştinism!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: