Facultate bucalistă în Universitate capitalistă

La Universitatea din Bucureşti cetăţeanul român dă 25 de milioane pe an ca să înveţe să citească. În unele facultăţi se învaţă ceea ce trebuia să se ştie din clasa a VIII a. Cu asemenea pregătire un elev de şcoală generală nu putea să intre la liceu în anii socialismului. În Universitatea capitalistă română s-a putut intra.V-aţi întrebat care este cauza acestei mârşăvii?  Nu vreau să legitimez impostura şi escrocheria postpucistă. Oricare ar fi cauza, vinovaţi sunt profesorii pentru că îşi bat joc de părinţii tinerilor şi de tinerii care chipurile vor să devină intelectuali la Universitatea din Bucureşti.Acţionează pedagogii contra intereselor cetăţeneşti şi române. Colegiul psihologilor din România a devenit o instituţie care nu se ocupă de orientarea şcolară şi profesională ci de  dezlegarea la impostură. Niciodată România nu a avut atâţia psihologi şi niciodată o atât de rea orientare profesională.

Activitatea intelectuală a devenit o prostituţie culturală în România. Duşmanii sunt lângă voi români. Îi vedeţi zilnic. Îi hrăniţi zilnic îi adăpostiţi zilnic şi ei vă distrug neamul.

Pe ce loc este Universitatea Bucureşti în ordine mondială? Este lângă Bangladesh  pe locul 500. Unde a fost? Nu are rost să comparăm învăţământul socialist cu cel postpucist.

Iată cum îşi prezintă tema un grup de 5 studenţi într-un seminar la Universitatea din Bucureşti.

Copiază manual sau automat nişte texte din sursele prescrise a fi citite. Le pun pe nişte imagini. Vin la facultate. Proiectează imaginile pe un perete. Citesc cu voce tare ceea ce au copiat şi ceea ce de fapt citesc de pe perete şi colegii lor. Profesorul strigă ,,Bravo!,, şi îi pune pe studenţi să aplaude. Dacă li se strică leptopu au căzutu din plopu şi dau de pământ cu clopu.

Iată cum îşi face profesorul cursul.

Vine la jumătatea orei. Aranjează leptopu şi pune jos clopu. La sfărşitul orei începe să citească de pe leptop ceea ce poate citi şi studentul din imaginea proiectată pe perete. Deci profesorul este inutil. Este inutil şi pentru că textul proiectat pe perete poate fi memorat de leptopu studentului şi nu mai este nevoie să îl citească. Profesorul vorbeşte la telefon un sfert de oră după care fuge la secretariat că are şi o sarcină administrativă. Hau ardei să moară mama!

Cursul s-a ţinut

seminarul s-a făcut,

banul s-a luat,

fraierul s-a înţepat

Universitatea s-a clasat.

Vai de ea vacă nemulsă
Că-i Flindica la facultă.
Profesorul  e la ciolan
Şi poliţistul pă pulan.

Republica Capitalistă România!
Trăiască imperiul occidental!
Trăiască toată ţigănia
Şi întregul capital!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: