Cetăţeni şi lichele

Românii sinceri ar fi mulţumiţi dacă ar avea mentori care să ţină la ei.  Pentru noi aceasta contează! Nu speră în conducători providenţiali atâta vreme cât ţara lor este ocupată. Chiar vă recomand să nu votaţi peşedinte pentru următoarele motive.

Preşidenţia este doar o momeală imperială, este o capcană în care pot câdea  naivii care cred că de pe acea poziţie vor putea face bine poporului. Este un mijloc prin care capitaliştii care stau ascunşi în spate vor să dea impresia că ţara este condusă de reprezentanţii poporului.

Îndemn pe cei ce citesc articolele de actualitate socială şi politică să se concentreze asupra punctelor esenţiale ale societăţii noastre şi nu asupra detaliilor vieţii dinainte sau de acum.

Este atât de bine acum în ţara noastră  încât în Republica Capitalistă România poporul trăieşte din veniturile generaţiilor viitoare!

Mulţumim din inimă Capitalismului în frunte cu America.

Sub pretextul anticomunismului duşmanii poporului român acţionează pe toate părţile împotriva noastră şi în favoarea străinilor crezându-ne proşti.

Sunt convins că acei oameni care se ocupă de amănunte nesemnificative sunt duşmani conştienţi sau inconştienţi ai poporului român.

Lefegii hoţilor postpucişti vor să acopere glasul poporului care vorbeşte prin unii dintre intelectualii săi. Dincolo de pretinsul comunism şi pretinsul capitalism a fost este şi va fi poporul român care este sufocat de  gunoiul social bucureştean şi de pe la oraşe .

Urlaţi prin şapte guri televizate şi şapte guri radiodifuzate că tot degeaba o faceţi.

Când stăpânii voştri se vor retrage sau vor fi alungaţi vom săpa canale şi vom face şosele cu voi, vom râni  cu voi tot bălegarul pe care l-aţi adunat în 20 de ani de dezmăţ capitalist şi imperialist . Nu vă vom ţine în puşcării pe spinarea poporului flămând. Cu cârca voastră  vom reconstrui şi Dacia nu numai România.

Ce vă scriu aici nu este o glumă; după o viaţă distrusă de duşmanii poporului să nu vă aşteptaţi decât la aceeaşi plată.

Pocăiţi-vă mişeilor până nu se ajunge acolo de unde nu ne vom mai putea întoarce. Nu ne faceţi să ducem până la ultimele consecinţe aceste raporturi criminale pe care le-aţi creat împreună cu stăpânii voştri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: