,,Alba neagra,, postpucistă

Capitaliştii români văzând că nu mai au din ce scoate bani au început din nou lanţul înşelăciunilor piramidale tipice pentru capitalismul postpucist al anilor 90.

Veţi vedea de acum încolo tot felul de bingălăi, de caritasuri, de jocuri de ,,noroc,, la concurenţă cu marea escrocherie numită loterie. S-au terminat furturile, cerşetoriile, traficul şi prostituţiile occidentale ale anilor 90 şi au reînceput manţocăriile naţionale.

Şcoala însăşi devine instituţie de bişniţă capitalistă. Vor rămâne vacile nemulse şi pământuil nelucrat deoarece escrocii pedagogici vor să-i facă pe cultivatori şi pe muncitori studenţi şi masteranzi ca după aceea aceştia să vândă bilete de bingo adică să devină bingălăi.

În cadrul acestui concert de absurdităţi economice, sociale, politice şi culturale tonul prostirii prostiţilor îl dă televiziunea OTV prin concurenţa pe care o face loteriei luându-i o mulţime de clienţi.

Există o diferenţă între cumpărarea unui bilet la loteria română şi telefonarea la emisiunea lui Diaconescu ,,100 la sută adevărat,,: în timp ce la cumpărarea unui bilet de la loteria română nu eşti sigur că numărul jucat este şi înregistrat şi jucat, la loteria lui Diaconescu nu eşti sigur că numărul tău de telefon va fi jucat deoarece nu arată integral numărul de telefon câştigător ci având o lipsă de trei cifre pe care pot să le jongleze ei cum vor. Nu se justifică ascunderea numărului de telefon câştigător deoarece în posesia apartamentului sau automobilului nu intri decât personal şi după aceea nu sunt metode de deposedare de ele. Telefonul poţi să îl închizi şi să te prezinţi doar la premiere cu el. Odată încasat premiul poţi distruge telefonul şi cartela sau anula contractul de telefonie sau să schimbi numărul de telefon şi nimeni nu te deranjează la telefonul de la care ai câştigat premiul.

Singurul motiv pentru care Diaconescu ascunde numărul de telefon câştigător este să nu vadă lumea cine a jucat şi cine a câştigat real. Dacă era cinstit arăta numerele jucătoare şi numerele câştigătoare.

Până atunci este acelaşi lucru ca în târg la Caransebeş sau în gară la Arad:

Asta frate-i marcatoare
Aia este pierzătoare
Pe cea câştigătoare
Ia-o dintre picioare.

Este adevărat ce au spus comuniştii că lumpenproletarii sunt imaginea în oglindă a capitaliştilor.
________________________________
Români voi mai aveţi răbdare să fiţi cobaii capitaliştilor şi după 20 de ani de batjocură?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: