Legionarii postpucişti

Legionarismul astăzi este un fenomen psihologic. Este un fel de închisoare în care se închid cei ce refuză realitatea şi care îi închide şi pe cei ce ar putea fi liberi şi ar putea avea iniţiativă. Nu mă refer strict la adunarea din Bucureşti de azi ci la legionarii născuţi din Uniunea Tineretului Comunist.

Disciplina pretinsă de actualii legionari este un bun pretext de a nu permite autenticilor legionari să acţioneze în conformitate cu convingerile lor. Membrii bătrâni privesc atunci disperaţi cum moartea îi culege pe unul câte unul fără să rămână nimeni după ei . Roadele lor nu se văd după 20 de ani de capitalism şi de libertate postpucistă.

Tineretul român se puceşte, se madonizează, se capitalizează pentru că nu are modele de naţionalism autentic. Nimeni nu a murit pentru naţiune după lovitura de stat din 1989. Nimeni nu a fost erou naţional. Modelele umane sunt date nu de naţionalişti ci de burdihăii libidinoşi ai capitalismului occidental.

În virtutea acestui model orice tânăr visează să bage în el, să aibă vilă, să se deplaseze cu automobil personal, să reguleze cele mai sexuale curve să aibă dolari şi să se închine creştineşte ca să aibă aceleaşi succesuri şi pe lumea cealaltă.

Popii creştini sunt în acord perfect cu modelul capitalist al vieţii oferind chiar ei model de păzire a hoitului şi de asigurare a raiului după moarte. ( În paranteză trebuie să spun că adunarea de azi din Bucureşti de la Sala Dalles a avut iz mortuar şi un parfum rusesc.) Mulţumesc pentru oferta socială. E mai bună nebunia.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: