Statul de-a dreptul

Nu există puteri în stat  când nu există stat. Există un grup de oameni care se împarte în subgrupuri pe criteriul intereselor de grup pe care propaganda imperialistă a Americii îl numeşte stat. A pretinde că esti stat înseamnă a servi naţiunea. Din momentul în care nu mai serveşti poporul ci nevoile tale de grup poţi fi o putere dar nu a poporului. Însuşi statul a fost pervertit devenind duşmanul poporului. Când statul se înstrăinează de funcţia lui de apărător al poporului, al naţiei atunci statul nu mai există fiind transformat în simplu parazit al poporului şi slugă a statelor suprapuse.Propaganda mincinoasă a bandiţillor postpucişti nu este şi nu va fi crezută de popor. Statul care şi-a pierdut credibilitatea  şi care îşi pierde unitatea de acţiune în raport cu nevoile poporului se ascunde după eticheta capitalistă a separării puterilor ce luptă pentru scopuri ale indivizilor ce compun instituţiile. În cazul acesta poporul poate refuza să-i plătească pe cei ce lucrează pentru străini după cum le poate lua şi dreptul de a-i reprezenta.

În cazul precis al dreptacilor români, oamenii dreptului au gândirea alterată de specificul activităţii pe care o fac mintea mergându-le ca o râşniţă în interesul capitalist nu în scopul justiţiei.

Nu există identitate între justiţie şi puterea judecătorească după cum nu există identitate între capitalism şi democraţie. Identitatea între capitalism şi democraţie este o marotă a ideologiei postpuciste iar identitatea între instituţiile judecătoreşti  şi justiţie este cacialma occidentală realizată pentru înşelarea cetăţenilor români.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: