Tineretul scăpat de avort

Începând cu acest an şcolar vin copiii scăpaţi de pruncucidere. Vin la facultăţi, la muncă, la viaţa socială şi vor da faţă cu cei ce i-au ucis pe semenii lor după lovitura de stat din 1989.
Copii, prietenii voştri au putrezit demult pentru ca mamele lor să se poată deda la distracţii dezmăţate capitaliste. Voi nu mai aveţi nici tovarăşi de joacă nici colegi de studiu  pentru că legiuitorii postpucişti ai României vi i-au omorât. Voi copii veţi fi mai puţini pentru că mamele prietenilor voştri, ai posibililor  voştri soţi sau soţii  au iubit moartea mai mult decât viaţa şi bine înţeles mamele copiilor avortaţi au săvârşit crima de a împuţina poporul român conform doctrinei capitaliste antiromâneşti îmbrăcată în haina modei occidetale.

Acum mamele şi taţii care v-au omorât contemporanii vă vor lăsa o lume falsă, o lume rea, o lume urâtă pentru că le-au plăcut părinţilor denaturarea raporturilor sexuale. Este adevărat ce au spus ţigăncile că româncele au făcut mai puţini copii nu numai pentru că şi i-au  omorât dar şi pentru că nu s-au regulat normal ci s-au regulat în gură.

Acum voi veţi fi victimele propagandei homosexuale pentru că după genocidul avorturilor este necesară pentru prosperitatea capitaliştilor, împiedicarea voastră de a vă reproduce. Sunt aceeaşi criminali cu alte haine. Numai voi tinerii români sunteţi aceeaşi cobai ai Occidentului.
Acum boarfele ce şi-au ucis copii nu-i vor avea întreţinători pentru că nu va mai avea cine să muncească pentru întreţinerea lor. Pe lângă această răsplată bine meritată,  vor mai face foamea uşor uşor unii după alţii îngrijitorii copiilor, educatoarele, profesorii şi toţi cei care se ocupă cu creşterea şi educarea oamenilor.

Pe fruntea românilor scrie moarte prin momeală capitalistă.

Facultatiştii  vor mări taxele facultăţilor pentru a supravieţui prin parazitismul aşa-zisului învăţământ superior.  Vor apare tot mai multe zombii cu studii universitare pentru că tineretul trebuie înşelat cu surogate de realizare personală.

Paralel cu mistuirea tinereţii voastre vă vor îndemna în continuare la extincţia rasei prin ocuparea tinereţii voastre cu iluzii capitaliste împiedicându-vă să vă asiguraţi venituri, locuinţe, activităţi profesionale autentice.

Tineri, puneţi capăt acestei crime şi trimiteţi-i pe guvernanţi lângă Nicolae şi Elena Ceauşescu!
Repede până nu vă extermină ei pe voi! Să nu îmi reproşaţi că nu v-am zis Adevărul!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: