Salarizarea capitalistă

Principiul salarizării capitaliste a magistraţilor este cel propovăduit de apologeţii profitului şi economizării vieţii umane la scară generală. El se se reduce la următoarea balivernă postpucistă:  dacă vrem procurori şi judecători cinstiţi atunci trebuie să le dăm salariul mai mare decît mita hoţilor. Interesant! Deci ne luăm noi poporul român,  descendent al dacilor,  la întrecere cu hoţii şi cine reuşeşte să-l îmbogăţească mai repede pe procuror sau judecător acela va avea şi dreptate şi întâietate.

Plata muncii celui din justiţie trebuie să fie pe măsura putinţei de plată a poporului iar poporul român nu va putea fura niciodată mai mult ca hoţii.  Corectitudinea trebuie asigurată fie prin conştiinţa morală a persoanei ( că de aceea se închină lui Iehova)  fie prin  pedeapsă atât de severă dacă e necinstit încât  să nu merite  luarea mitei. Deci sunt soluţii şi pentru oameni şi pentru animale.

Românii, nici una din soluţii nu se va realiza pentru că cineva acolo sus veghează ca neamul românesc şi rasa europeană să se distrugă singură aplicând principiul profitului în orice activitate pentru ca omul să dispară şi zombia să apară.  Pe fruntea voastră români,  scrie sinucidere.

3 comentarii

 1. snake said,

  2009/07/24 la 10:17 AM

  cat adevar in vorbele tale! stii care-i surpriza? indiferent ce salariu ar avea magistratul, prestatia lui va fi (de regula) tot penibila deoarece statul nu poate concura cu hotul baron care e capabil sa-si plateasca libertatea cu orice suma, care oricum este mai mica decat intreaga sa avere! sic! exemplu: presedintele curtii constitutionale avea un salariu pe luna de aproape 3 sute milioane (daca nu mai bine) si tot nu i-a fost suficient, a mai ciupit inca vreo 2 sute de milioane de la facultati din timisoara, bucuresti sau iasi ajungand astfel la vreo juma de miliard/luna. evident ca in acele facultati nu avea cum sa predea pt ca fizic nu putea ajunge la distante de 600 km intre ele. oricum, din declaratia sa de avere, rezulta ca avea un venit din salarii de aproape 5 miliarde lei! cine-i mai satura?

 2. Zob said,

  2009/07/27 la 9:17 PM

  Deci se confirmă ideea că modul de viaţă capitalist este generalizat. Putem prevedea şi întreprinderi religioase rentabile. După câte ştim şi Hristos era afacerist. Nu este aşa creştinilor?

 3. snake said,

  2009/07/29 la 9:24 AM

  apropos de crestini: cati crestini adevarati sunt bogati? :))) raspuns: nici unul! asta este o alta manipulare care tine la prosti. 🙂 scuze, dar am o problema cu religia si nu numai eu. sunt din ce in ce mai multi care constata anumite chestii pe care altii incearca sa le ascunda sau sa le explice … penibil. apoi sa ne uitam ca in tarile in care ponderea credinciosilor este covarsitoare, saracia e la ea acasa. asa, ca…viata este cu totul altceva decat scrie in carti!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: