Hăreţie pesedistă

În primul rând, de ce ciolănarii parlamentului şi guvernului din Republica Capitalistă Română au permis funcţionarea ilegală a încasărilor şi eliberării de documente şcolare de cinci ani încoace?

În al doilea rând dacă au constatat că ciolănarii capitalismului pedagogic au încălcat legea de sute de mii de ori de ce nu s-a menţinut ministerul pe poziţia serioasă a nulităţii documentelor şi activităţii pedagogice desfăşurate de Universitatea privat capitalistă ,,Spiru Haret,,?

Nu este advărat ce spune Ecaterina Andronescu. Nu a fost proces de învăţământ oficial deoarece nu a fost permis de statul român pe teritoriul său. Dacă o activitate educaţională este desfăşurată ilegal şi apoi este recunoscută ca oficială atunci şi creştinismul homosexualilor poate fi recunoscut ca creştinism de către statul român  aşa cum s-a recunoscut incestul ca activitate familială normală. Urmează în virtutea faptului împlinit să recunoaştem oficial ca activitate  de reglare reproductivă pedofilia, zoofilia, pruncuciderea.

Învăţământul hăreţian este expresia bişniţei postpuciste care s-a întruchipat şi în procesul educaţional român.

De altfel postpucismul se manifestă şi în atitudinea ţigănescă a Ecaterinei Andronescu anume că a început prin măsură legală a continuat prin acceptarea fraudei şi continuă cu tendinţa de a lăsa bişniţa universitară aşa cum au construit-o capitaliştii în 20 de ani de luptă aniromânească.

Unde sunt şcolile socialiste române? În şcoala socialistă elita băsească agramată nu intra nici la liceu şi ajungea la vreo întreprindere să lustruiască bastoane ca muncitoare poate chiar necalificată.

Învăţământul postpucist face parte integrantă din armele de distrugere a statului  român şi de destructurare  a naţiunii române.
Ciolănarilor politici din pesedeu le este frică de pierderea a circa un milion de voturi ale bişniţarilor de diplome şi de aceea vor să o scoată din funcţie pe Ecaterina Andronescu.

Ecaterina Andronescu dacă este înţeleaptă şi vrea să intre în memoria poporului român are de ales între perenitatea poporului român şi ,, eternitatea,,  pesedeilor pseudocomunişti. Aceasta este o ocazie sigură a ruperii şi distincţiei. Dacă alege ciolanul atunci confirmă ipoteza originii sale.

Privind în ansamblu şi bazal,  motivul luptei este banul acaparat prin taxele studenţilor şi nu tendinţa spre idealul educaţional. Când maţele paraziţilor  se vor umple echilibrat bişniţa universitară cu indulgenţe se va relua liniştită sub oblăduirea câinelui de pază al imperialimului american: Uniunea Europeană.

În acest caz se vede foarte clar mecanismul politic capitalist postpucist: infractorii dau bani şi voturi  legiuitorilor şi legiuitorii dau impostorilor legi favorabile şi drepturi.
Ce vreţi mai mult decât acest troc. Guvernanţii români transformă poporul român dintr-un popor muncitor într-o haită de hoţi şi curve. De ce ? Pentru a-i avea la mână. De ce? Pentru a-i putea subjuga? De ce ? Pentru a putea trăi pe spinarea lor? De ce ? Pentru a-şi asigura perenitatea rasei? De ce ? Pentru că sunt superiori? De ce ? Pentru că aşa i-a făcut Iehova. Din acest punct nu se mai pun întrebări pentru că te bate dumnezeu care este absolut.

Aceasta este direcţia trasată  din umbră de duşmanii externi ai României şi scursurile politice o execută întocmai şi la timp în cadrul democraţiei burgheze.

Jos cultura română sus prostituţia culturală occidentală!

Reclame

4 comentarii

 1. cristina said,

  2009/07/18 la 3:05 PM

  Sa inteleg din postul tau ca esti de acord cu comunismul si ca urasti capitalismul? Ca esti de acord ca o mina de oameni sa controleze mintile tuturor elevilor si studentilor? Hmmm…

  • Zob said,

   2009/07/19 la 1:12 PM

   Nu. Eu sunt de acord cu furtul , înşelăciunea, curvia. Acestea sunt criteriile progresului pentru orice sistem social din istoria Umanităţii. Ai cumva aceleaşi criteri valorice de apreciere ca ale mele?

 2. cristina said,

  2009/07/19 la 1:36 PM

  nu chiar!

 3. christyna83 said,

  2009/08/11 la 7:51 PM

  Sunteti obsedata de comunism sau de fapt incurajati hotiile si mafia de la Spiru Haret????????!!!! Dvs. in loc sa vedeti ce se intampla la USH, va luati tot timpul de univ. de stat sau dati inainte cu comunismul!!! Uitasem…ati auzit de acel domn (pensionar) de 65 ani care in 7 ani a absolvit 10 facultati la USH??? Vi se pare normal?? In acest caz, cine este de vina??? Inca o intrebare: de ce avea nevoie omul de atatea facultati, dc. parintii au avut posibilitatea sa se ocupe de educatia dansului? Cred ca stiti de ce am pus aceasta intrebare, nu? De fapt intreb degeaba, pt. ca de fapt nu cred ca veti raspunde…Se pare ca pt dvs. acesta este invatamantul ideal….Nu m-ar mira sa faceti parte din absolventii USH!!!!!!!! O seara minunata tuturor!!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: