Hoţie pedagogică

Una din căile prin care prostitul popor român este înşelat este învăţământul gratuit de stat. Faptul este arhicunoscut. Mă mir de capacitatea de pervertire a propagandiştilor occidentali care reuşesc să îl tâmpească pe român în aşa hal încât românul ajunge să se sinucidă pentru binele străinătăţii.

Dar mirarea noastră nu mai foloseşte la nimic. Lichelele occidentale îşi văd vârtos de executarea programului de tâmpire a poporului adaptat din ce în ce mai bine la categoriile de vârstă, la categoriile aptitudinale şi caracteriale ale românilor în special tineri. Veniţi tineri să învăţaţi sinuciderea lentă şi sigură în slujba imperialismului occidental că vă promitem raiul după moarte! Jos comunismul naţional! Trăiască sclavia capitalistă mascată de iluziile religiei!

Câţi studenţi pregăteşte statul român pe banii poporului român pentru a le da capacitatea şi dreptul de a sluji popoare, state şi capitalişti străini? Numărul intelectualilor slugi pregătiţi de poporul român nu trebuie declarat deoarece face parte din categoriile de informaţii interzise de cenzura propagandei oficiale a Occidentului, alături de genocidul postbelic american şi de genocidul antipensionar din România şi de proporţia pruncuciderilor postpuciste şi aşa mai departe.

Românii nu au bani de salarii dar fac învăţământ degeaba pentru ei şi  spre binele imperiului occidental. Românii nu au bani de pensii pentru oamenii care au slujit 30-40 de ani patria dar au bani pentru paraziţii sociali şi pentru pregătirea slugilor calificate ale ţărilor occidentale.

Stimaţi cetăţeni,

transmiteţi tuturor românilor care încă nu au înţeles că învăţământul de stat gratuit trebuie să-i oblige pe absolvenţii săi să slujească ţara care i-a făcut specialişti şi nu pe hoţii străinătăţii chiar dacă străinii speră că România va fi distrusă în curând!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: