Să revenim la Natură

Trebuie să dăm prioritate Naturii. Natura ne-a făcut Natura ne desface. Cultura are şi ea raţiunea ei de a fi dar la locul şi la timpul ei. Iată că alte populaţii nu mai au nevoie de valorile culturii europene şi fac ceea ce trebuie: îşi impun biologic rasa pe alte continente. De ce americanii de sud , africanii şi asiaticii migrează în America de Nord şi în Europa şi nu migrează în propriile teritorii? Răspunsul îl aveţi şi mulţi dintre voi vi-l înghiţiţi pentru că ideologia imperială vă impune conştiinţa sinuciderii bucuroase. Este conştiinţa viermelui care se oferă fericit ca hrană păsării de pradă.

Aparent imigranţii nu au nimic impotriva populaţiilor pe care le agresează pe teritoriul lor strămoşesc. Ei nu au biologic nimic deosebit de populaţiile peste care vin. Ei se nutresc, se conservă şi se reproduc natural pe scară lărgită. Sunt necesităţi naturale pe care voi le înţelegeţi uşor şi le admiteţi tot atât de uşor pentru că seamănă cu necesităţile voastre bazale. Pe acest temei îi consideraţi pe imigranţi asemănători cu voi, apoi îi consideraţi echivalenţi cu voi, apoi egali cu voi ca să sfârşiţi prin a-i considera identici cu voi. Din acest moment al prostirii care îşi are originea în biologic puteţi să treceţi la sensul invers al scalei dacă aduceţi la identitate pe alogen şi din punct de vedere psihologic şi din punct de vedere spiritual. Ei ştiind de unde vin şi încotro se duc spre deosebire de voi care aţi uitat de unde veniţi şi ce rost aveţi vă surâd mascat şi apoi vă îmbrăţişează şi apoi vă înfig cuţitul în spate în numele iubirii de aproape.

Existenţa europenilor devine patologică cu particularităţi de la populaţie la populaţie şi cea mai gravă specie de patologizare este uitarea celor trei necesităţi naturale ale trupului: Nutriţia Conservarea Reproducerea. În aşa-zisul idealism, spiritualism, culturalism europenii îşi caută refugiu pervertind rolul primordial al conştiinţei, înstrăinând-o de nevoile impuse simplu şi clar de Natură. Când am transmis că omul trebuie să depăşească condiţia biologică a existenţei animalice nu am decretat că trebuie să ignorăm legile Naturii ci am declarat că trebuie satisfăcute natural şi depăşite psihologic şi spiritual.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: