Învăţământ postpucist

Unu din 100, adică 1%, adică un procent, adică aproape nimeni de la ţară nu mai ajunge la facultate. Pentru partidele capitaliste arătările ţărăneşti nu sunt oameni. Oameni pentru ei sunt numai bandiţii de la oraş care îşi cumpără diplome universitare. Burghezii mănâncă mâncarea ţăranului şi îl scuipă. Burghezul îi regulează ţăranului fetele şi pe ţăran îl batjocoreşte. Burghezul părăgineşte satele şi pe ţăran vrea să-l omoare cu borâturile lui de oraş.

Dacă nu erau comuniştii, actualii intelectuali români mulgeau vacile. Dacă nu erau comuniştii timp de 40 de ani România era colonia culturală a Europei. Astăzi în regim capitalist un bilet de teatru costă cât o zi de muncă, în timpul comuniştilor putând merge la teatru fără să faci foame.

O facultate a poporului cum sunt cele din Universitatea de Stat din Bucureşti nu te costa nimic în timpul socialismului iar acum te costă banii pe jumătate de an de muncă pentru un singur an şcolar. Este adevărat că absolventul trebuia să muncească pentru poporul român nu pentru popoare străine. În timpul socialismului în facultăţi intrau tinerii apţi e a deveni intelectuali. În timpul capitalismului postpucist în facultăţile româneşti au ajuns 1.000.000 ( un milion) de absolvenţi de liceu. Aceasta este masca capitalistă a mârşăviei descalificării culturale şi profesionale în perspectiva distrugerii poporului român.

Un efect capitalist se va produce în învăţământul postpucist: efectul genocidului postpucist antiromânesc al pruncuciderilor prin avort legalizat de criminalii de la Bucureşti. Vor face profesorii foamea căci nu vor mai avea milionul de copii pe care mamele lor tâmpite de propaganda antiromânească i-au omorât după dezmăţul postsocialist.

Mare pagubă în ciuperci.

Trăiască Republica Capitalistă a Imperiului Euroamerican!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: