Coteţarii filozofiei române

O boală spirituală filozofică domneşte în ţara românească: cognitivismul.

Dacă ar fi de origine locală cognivismul se explică prin marele avantaj pe care îl aduce cunoaşterea omului. Dar în spatle acestei justificări găsim paraziţii sociali.

Cognitivismul este cea mai uşoară supunere faţă de ideologia occidentală şi totodată şi ce a mai sigură sculă cu care te poţi impune în faţa prostitului popor. Totodată este pista pe care te poate urmări şi manevra Occidentul.

Cognitivismul filozofic fură prestigiul cunoaşterii de tip ştiinţific şi ascunde totodată impostura filozofică română.

Cognitivismul filozofic aruncă praf în intelectul tinerilor care mai fac greşeala de a mai da atenţie pseudofilozofilor români.

Cognitivismul este cel care, ca la circ foloseşte câteva expediente ştiinţifice

pentru a da impresia de certitudine şi siguranţă pentru ca în spatele etichetelor  aşa-zişii filozofi care de fapt sunt oameni fără concepţie, fără operă, rod ciolanul învăţământului românesc.

Impostorii alcătuiesc un sistem împotriva căruia nici cel dinăuntru nici cel din afară nu poate să lupte din cauză că sistemului acestuia ni se dă proba de foc a practicii.Ia să primească un profesor de filozofie o problemă a vieţii românului actual cum ar fi părăsirea ţării şi abandonul familiei. Să vedem cum o rezolvă. Să primească salariul pentru filozofie numai dacă ofră soluţie.

Nici un porc din politică nu ar vota o lege prin care să-l oblige pe filozof să rezolve probleme umane pentru că ar pierde lăturile parlamentare. Deci sistemul politic român include şi sistmul filozofilor români.

Dacă vreţi să învăţaţi filozofie să nu vă duceţi la facultatea de filozofie căci profesorii de acolo vă vor sculpta după profilul lor: profil de oameni obedienţi şi sterili cu spirite de coteţ.

Producţia de spirite de coteţ nu va asigura niciodată o masă de revoluţionari ci o turmă de slugi.

Sub pretextul că vă învaţă filozofie ştiinţifică vă vor face consilieri, auxiliari ai agenţilor economici, politici, sociali, culturali subordonându-vă puţina cunoaştere, deprindere şi pricepere unor scopuri animalice voi potenţiali înţelepţi ai naţiunii române ajungând muhaielele bişniţarilor mascaţi.

Absolvenţii facultăţilor de filozofie sunt anonimii neamului românesc.

Mediocrităţi de pretutindeni veniţi să vă băgăm în turma urâtorilor de înţelepciune ca poporul român să ajungă turmă şi turma haită!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: