Imperializare nu globalizare

Lingăii Occidentului au următoarele elemente intelectuale  comune:

1.Halesc momeala imperializării sub denumirea de globalizare.

De frică, păzindu-şi hoitul uită automat că  agenţii imperializării nu sunt ruşii,  japonezii, chinezii, indienii sau arabii -ca să menţionez câteva popoare care contează într-un proces de globalizare.
Acceptă implicit sau explicit că e mai bine pentru pielea lor să susţină că există globalizare şi nu imperializare pentru a nu-şi culpabiliza stăpânii care le dau lecţii chiar şi de naţionalism ca şi cum naţionalismul nu ar ieşi din naţie ci din directivele Pactului Atlaticului de Nord şi ale Uniunii Europene.

Aşa se şi explică naţionalismul român executat întocmai şi la timp  via Anglia, SUA, Franţa etc., muzică roc, cioc, poc, hip. hop, dă cartier, să moară mama…

2.De frica pierderii ciolanului la care rod, nu iau informaţii în mod raţional, echilibrat din toate sursele şi despre toate popoarele cum s-ar cuveni unui cunoscător al mondializării ci numai  din sursele furnizate de autorii imperializării.

3. Fac atâta propagandă anti mondializare încât sfârşesc prin a face propaganda imperializării şi a furniza informaţii gratuite spionajului imperialist  şi trădează pe cei pe care pretind că îi slujesc adică pe cei din poporul propriu.

4. Utilizează preponderent limba imperialiştilor şi uneori până la absurd ca şi cum toată lumea ar fi americană şi se înţelege de la sine că trăieşte valorile Americii de Nord.

5. Orice bâşină propagandistică imperială o inhalează pentru a o transforma într-o emisie de ideologie naţionalistă,  sinteză a veninului spiritual  imperial occidental şi viermismului naţional local.

6. Preiau benevol directive imperiale occidentale şi le transformă în crez de viaţă personală în ciuda tuturor contradicţiilor existenţiale în care intră.

O probă a conformării lingăilor români faţă de imperialismul american a fost faptul că românii nu au făcut  nici o demonstraţie împotriva  agresării americane a Europei prin distrugerea  Slaviei de Sud  şi nici  împotriva pactului american al  Atlanticului de Nord când şi-a pus steagul morţii pe Casa Poporului Român.

Halal naţionalişti!

Pentru oamenii atenţi,  toate aceste semne trebuie să dea de gândit că avem de a face cu o acţiune concertată a duşmanilor noştri prin intermediul propriilor noştri cetăţeni în condiţii de ocupaţie politică şi economică.

Se desprind unele reguli praxiologice pentru raportarea la toate grupurile şi indivizii cu care avem de  face astfel încât să ne asociem în cunoştinţă de cauză.

Una din reguli este să ne definim termenii prin gen proxim şi diferenţă specifică sau măcar printr-o  definiţie reală.  De exemplu termenii de mondializare şi imperializare, comunism, socialism, capitalism, democraţie, aristocraţie, oligarhie, etc trebuie definiţi cu precizie căci sunt puternic confuzi şi neclari adică exact aşa cum îşi doresc tâmpitorii occidentali.  Aveţi în vedere că TÂMPITORII IMPERIALI lucrează continuu şi intens pentru degradarea spirituală apoi psihică a românimii. La fel de continuu şi de intens trebuie să lucrăm şi noi căci fără conştiinţă aţi văzut că nici măcar partidele comuniste, care au avut puterea politică 70 de ani  într-o treime de lume nu  au reuşit să construiască societatea comunistă niciunde.

Reclame

2 comentarii

 1. Helga said,

  2009/04/09 la 5:40 PM

  Felicitari pentru articol!

  Sase lucrari ANTI-TAMPIZARE:

  Istoria interzisa
  http://www.1-clickshare.com/download.php?file=93e2f08a8f952d2cd6e5033d79afabd9_10012

  Eminescu interzis. Gandirea politica
  http://www.1-clickshare.com/download.php?file=f5a602f815da0d70d715db1a2f35a306_8418

 2. Helga said,

  2009/04/09 la 5:41 PM

  Mota si Marin. Testamentele lor politice
  http://www.1-clickshare.com/download.php?file=6a73f81ea34fd0f11535602c57955efe_8426

  Totul pentru Hristos! Testamentul politic al lui Nicolae Iorga
  http://www.1-clickshare.com/download.php?file=27acd5fe00ee1478ad56d934a49705fd_8422

  Copierea fiecareia dintre aceste sase carti este neingradita si gratuita (CopyLIBER).


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: