Viaţa reală şi viaţa imaginară

Ţiganizarea este rezultatul luptei dintre rase. Ţiganizarea este expresia progresului biologic a colectivităţii ţigăneşti ca mulţime.

Compoziţia rasială a României este rezultatul reproducerii biologice şi a corcirii poporului român. Compoziţia rasială explică compoziţia şi structura psihică a poporului român şi prin aceasta implicit compoziţia şi structura socială prezentă.

Progresul ţigănimii este rezultatul laturii atitudinale a personalităţii, a caracterului lor. Spre deosebire de români rasa ţigănească se expune realului. Această expunere la vicisitudinile luptei antiromâneşti deşi produce victime ţigăneşti individuale, are efecte pozitive asupra capacităţii de supravieţuire şi luptă ridicându-le gradul de pregătire cu fiecare generaţie. Vă puteţi aştepta ca în urma multiplelor experienţe din viaţa reală naţională şi internaţională a ţiganilor să apară generaţii din ce în ce mai apte de luptă. În acest timp nemernicii români , oameni de seră fiind, cu frică de viaţă, hipermorali şi nerealişti vor dispare ca inapţi pentru viaţă sperând o salvare imaginară şi descalificându-se în raport cu exigenţele existenţei reale.

În faţa acestei stări de fapt românii nu au de ales decât între asumarea vieţii sau asumarea morţii în altruismul bucuros.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: