Probleme româneşti jenante

Am corecţii de făcut spre binele patrioţilor.

1.Nu ungurii i-au lovit pe cei trei sportivi ci ţigani din Ungaria din care  unul are chiar nume românesc. Deci ţiganii i-au atacat pe români şi pe teritoriu maghiar nu numai francez sau italian sau german.

2.Batjocura împotriva românilor nu este cauzată de popoarele europene ci de aceia care vor metisaj cu forţa în Europa adică aceia care nu fişează etnic infractorii pentru a vedea cu precizie diferenţele şi corelaţiile semnificative între etnie şi infracţionalitate.

Arătaţi-mi şi mie o statistică a compoziţiei ocupaţionale a cetăţenilor români din Occident. Abia după aceea aveţi dreptul să emiteţi judecăţi de valoare asupra românilor sau popoarelor europene.

3.Populaţia română izgonită din România prin sărăcire şi persecuţie nu va mai putea să-şi repare decăderea de a trăi viaţă de slugă niciodată din cauză că izgonirea lor este premeditată şi asociată cu degradarea educaţiei şi instrucţiei române pentru a nu mai exista în România potenţiali conducători ai ţării.  Aşa- zişii licenţiaţi în diverse discipline sunt indivizi înşelaţi şi impotenţi acţional. Haita politică română actuală a ţinut cu dinţ
ii de puterea politică până la bătrâneţe pregătindu-şi progeniturile pentru perpetuarea deţinerii puterii prin descendenţii lor. Aceasta este una din dovezile inexistenţei democraţiei în Republica Capitalistă România.

4. Există o diferenţă calitativă între ungurii simpli şi românii simpli. Prezentaţi-mi o statistică a compoziţiei ocupaţionale şi infracţionale a ungurilor în ţările occidentale. Aveţi curajul? Nu. Aveţi curajul de evidenţia ura faţă de un popor ce nu acceptă mizeria morală şi materială.  Lumea vede şi judecă. Trebuie să fim serioşi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: