Identificarea ştiinţifică

Problema pusă, ori este o manevră făcută cu scopul derutării atenţiei poporului de la probleme esenţiale ori este pusă pentru a fi rezolvată. Dacă este pusă ca problemă autentică ea pare a avea următoarea traiectorie de rezolvare.

1. Se respinge utilizarea identificării ştiinţifice a cetăţenilor şi prin aceasta se respinge şi grupul beneficiilor aplicării acestei metode.

2. Se admite aplicarea identificării ştiinţifice a cetăţenilor admiţându-se şi utilizarea ei antiumană.

3.Se utilizează identificarea ştiinţifică numai în interesul poporului român aplicându-se diferenţiat acestă metodă de cunoaştere.

Imperialiştilor le convine atât poziţia aplicării integrale cât şi respingerea integrală  aplicării. Imperialiştii occidentali beneficiază atât de dezordinea socială română cât şi de cunoaşterea şi controlul precis al indivizilor componenţi. Nu intru în amănunte, deduceţi-le.

Poziţia a treia este adevărata poziţie respinsă de agresorii României deoarece contravine obiectivului imperial fundamental.

Cei care nu porniţi de la supoziţiile implicate de aceste concluzii vă aflaţi  în eroare cognitivă şi acţională. Exact de acest tip de cetăţeni au nevoie lichelele imperialiste antiromâneşti iar voi grupurile care le cântaţi în strună le faceţi  jocul fie că sunteţi conştienţi de această atitudine vicioasă fie că nu sunt conştienţi.

Cei care reflectă cu seriozitate la viaţa poporului român nu au timp să vă lămurească pentru că problema îi  acaparează şi cere sacrificii.

Băieţi,  reveniţi-vă şi revizuiţi-vă până nu veţi deveni culpabili prin simpla îmbătrânire în mediul capitalist care vă va corupe ireversibil.

Noi cetăţenii României am  început  să vă distingem şi vă vom număra.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: