Negaţi şcolile capitaliste

  1. Tineri!

    Nu vă lăsaţi prostiţi de şcolile capitaliste. Vă mănâncă timpul tinereţii. Vă iau banii degeaba. Vă amăgesc ţinându-vă ocupaţi luni şi ani ca să vă scoată nepregătiţi, necalificaţi,  pe timpul şi pe banii voştri şi pentru a nu vă uni şi pentru a nu le pretinde locuri de muncă şi o viaţă umană autentică.

    În şcolile capitaliste nu veţi asimila nici cultură nici profesii. Din şcolile capitaliste majoritatea dintre voi vor ieşi necalificaţi. Bandiţii capitalişti nu au nevoie de oameni cultivaţi, de spirite active, de profesionişti în societate ci de cât mai mulţi proşti.

    Religioşii şi-au dat mâna cu hoţii şi caută să vă călărească economic, social, politic şi  spiritual. Nu trăiţi într-o societate umană ci într-o societate naturală în care de fapt ca în pădure nimănui nu îi pasă de voi oamenii individuali.

    Şcoala capitalistă este întreprindere de bişniţari ce vând acte de studii. Nici măcar muncitor calificat nu poţi să ieşi dintr-o şcoală capitalistă darmite un tehnician sau un asistent medical.

    Nu vă lăsaţi înşelaţi de impostorii intelectului capitalist. Vor să vă facă hoţi aşa cum sunt şi ei. Atunci va fi vai de viaţa voastră!

Lasă un comentariu