Studentul postpucist

Unul din produsele capitalismului postpucist român este studentul şobolan.

Ieşit din cotloanele unor licee de colţul străzii capitaliste studentul postpucist aduce cu el în facultate toate damfurile ghetourilor, gangurilor, canalelor, pungilor cu aurolac, ierburilor, buruienilor şi boscheţilor.
Apare la cursuri dotat cu leptop unde tocmai stocase, un joc, un film de felaţie şi câteva adrese electronice de masculi şi femele. Stă ce stă la colţul şcolii mustăcind şi licărind murdar din ochii tulburi şi o zbugheşte în vreun cotlon al urbei ţiganizate  în ton de manele unde se simte în substanţa sa. La facultate aerul e tare pentru el şi îl ustură la nas.

Apare după trei zile mahmur, după o noapte de frecare sexuală, mustăceşte la seminar, apoi îşi bagă şi îşi scoate după care o zbugheşte forfotind într-o gaură de aurolac. A învăţat trei scheme, două adrese de internet şi a făcut o reprezentare vizuală a ideii de cauză identificând perceptibilul cu doar inteligibilul pe care vrea să le prezinte ca lucrare pentru sfărşit de semestru capitalist de trei luni. Nu vrea să înveţe oarece ştiinţă ci vrea aurolacul să ia numai o diplomă ca să apuce postul înaintea absolventului autentic şi cinstit.

Studenta şobolan se sulemeneşte şi are o geantă plină de smacuri şi prezervative. Are ochii încercănaţi de nesomn nu pentru că  a învăţat ci pentru că a făcut striptis adică şi-a scuturat curul şi cracii într-un closet sexual numit club select.

Adevărul este că aceşti tineri nu erau necesari la facultate ci la munca câmpului, grajdului, atelierului sau şantierului unde tinereţea lor fizică şi psihică îşi arăta adevărata valoare pentru poporul român. Au rămas vacile nemulse şi au venit să mulgă viţeii la oraş. Nu este cum trebuie să fie pentru că alţii care au fost ca ei sunt acum licenţiaţi, masteri şi doctori care vor să trăiască pe banii proştilor care îi ţin în şcoli pe aceşti tineri. Le mănâncă şi timpul şi banii abătându-i de la sensul şi valoarea vieţii.

1 comentariu

  1. 2008/12/10 la 12:50 PM

    Vacile nu au ramas nemulse, ci efectiv nu au mai ramas.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: