Intelectualii filozofi români

Pentru a scăpa de răspundere, intelectualul român in infantilitatea lui nu se mai referă la realitate nici măcar atunci când defineşte un termen. El nu vorbeşte depre natură, el vorbeşte despre conceptul de natură, nu vorbeşte despre societate, ci depre conceptul de societate, nu se referă la om ci la conceptul de om, nu se referă la Dumnezeu ci la conceptul de Dumnezeu. Ca să accentueze patologia spirituală în care trăieşte pervertirea o face şi mai profundă zicând că la rândul lui conceptul se referă. De exemplu conceptul de Dumnezeu se referă la. Şi începe să înşire tot felul de baliverne ce îi satisfac lui necesităţile de lingere a ciolanului occidental.

În spiritul aceleaşi deviaţii voi vorbi aici despre concepte de, care se referă la. Conceptele de se referă la, deoarece conceptele sunt nişte fiinţe cvasiumane care pot vorbi şi face referiri. Bineînţeles că intelectualul român este în legitimă apărare biologică şi conceptul de conştiinţă nu are nici o valoare atâta vreme cât animalul este pus în pericol. Trebuie să avem simţul realităţii, dă-l dracului de spirit. Spiritul este bun doar la supravieţuirea hoitului individual.

O adunătură de boşorogi s-a înfiinţat la marginea prăpastiei dintre viaţă şi moarte şi vrea chipurile să salveze Romania. Priviţi din afară aceşti candidaţi la moarte fizică vor să constituie înţelepciunea românească sau măcar iubirea de înţelepciune. Priviţi dinăuntru ei vor constitui dacă nu chiar au constituit iubirea de moarte sau iubirea de nimic. Adunaţi, ei vor discuta despre România sau despre conceptul de România, sau despre conceptul de, sau despre concept sau despre nimic. Ei şi România sunt două linii paralele.
Înconjuraţi de lichelele capitaliste occidentale grupul de boşorogi atrage atenţia asupra României, asupra Rom, asupra Ro, asupra R, asupra.

Este adevărat că sunt sub dictatura A, sub dictatura Am, sub dictatura Americii, Americii capitaliste imp. Conceptul de imp. nu trebuie pronunţat nu se pronunţă, nu se, nu. Pentru că cu cât creşte A cu atât scade România şi cu cât înţelepciunea Americii se extinde cu atât înţelepciunea Rom se restrânge, ajungând să dispară sub dictatura sa.

Bineînţeles că înţelepciunea boşorogilor care au ciolănit o viaţă România este o înţelepciune asigurată de americani, englezi, francezi şi alte puteri învingătoare în al doilea război imperialist , civilizaţii la care poporul doarme în boscheţi şi în ghetouri dar care vor să ne ofere nouă modele de viaţă.

Acum bineînţeles boşorogii ştiind că trebuie să îşi ia ireversibil adio de la poporul român, încearcă să îşi creeze iluzia că au făcut ceva, că sunt cineva în istoria României. Put a moarte dar mai au iluzia că trăind printre cărţi şi ronţăind ciolanul poporului român mai pot fi cineva. Cineva ar fi fost de mult timp dacă ar fi murit pentru un scop naţional. Lecţiile de patriotism ni le-au ţinut doar nouă, nefiind valabile şi pentru ei.

Ei s-au constituit la comandă imperială occidentală în societăţi.

Aici trebuie să fac o precizare pentru cei demodaţi şi depăşiţi, pentru cei tributari logicii tradiţionale. Dumneavoastră trebuie să înţelegeţi că în România nu să ezistă o singură soţietate numită România ci sunt mai multe. Adică o societate poate fi constituită dintr-un singur individ deoarece un individ se poate asocia cu el însuşi. Prin urmare în societatea românească pot exista mai multe societăţi sociale. (Ştiţi… este conceptul de, care se referă la).Mai trebuie precizat că în adânca ştiinţă socio-logică română societăţile societăţii pot fi specializate după obiectul acţiunii. De exemplu o societate din cadrul societăţii româneşti poate fi comercială dacă se ocupă de comerţ. Dar o societate care se ocupă de industrie este tot comercială. Tot comercială este şi societatea care se ocupă de agricultură, transporturi sau telecomunicaţii sau de producţia de microbi umanitari pentru vaccinuri antisociale. Fiind atât de multe societăţi câţi indivizi există în societate este normal să încalci principiul identităţii numind comerţ industria, zootehnia, băncăritul şi educaţia. Nu vă miraţi cei depăşiţi de logica postpucismului românesc că poate exista în societatea românească o societate comercială având ca obiect de acţiune educaţia: sereleul educaţional. Te-ai dus la turci ai făcut trotuarul, ai adunat capital şi îţi înfiinţezi un sereleu educaţional. Bineînţeles că nu greşiţi cu nimic dacă înfiinţaţi în cadrul societăţii române o societate comercială de filozofie, un sereleu filozofic. Aţi fi exact în ton cu propaganda distructivă antiromânească şi se poartă. Datorită noii logici se discută în societatea capitalistă multilateral dezvoltată conceptul de industrie, concept ce trebuie să reflecte nu producţia de mijloace de producţie şi bunuri de consum material ci cârpăceala ţigănească, prostituţia mascată, bişniţa şi clientelismul politic mai exact zis industria prostituţiei fizice şi culturale.

Rezum. Ideea esenţială în activitatea de distrugere a laturii cognitive a spiritului românesc este de a induce încălcarea nonstop a principiului identităţii în primul rând şi în al doilea rând de a inocula încălcarea principiului noncontradicţiei. Şi ai zombiile în faţă: intelectualitatea românească.

Intelectualitatea română a făcut mai multe societăţi în societatea română. Cauzele sunt mai multe dar Cauza este una singură: dezmembrarea societăţii româneşti. Aşa cum partidele sunt multe, Partidul este unul: Partidul Imperial Occidental. Partidul e-n toate, e-n cele ce sunt şi-n cele ce mâine vor plânge la lună.

Să revin la punctul iniţial. Nişte boşorogi care în timp au distrus viaţa şi cariera unor intelectuali autentici sau au produs slugi executante au constituit o societate în cadrul societăţii române. Scopul respectivei societăţi nu este de emancipare, de punere şi dezbatere a problemelor reale ale omului român contemporan de căutare a înţelepciunii ci este de executare întocmai şi la timp a ordinului american de înregimentare, încompaniere, înplutonare, îngrupare şi însoldare a tuturor celor ce caută înţelepciunea în viaţă. Înţelepciunea nu este refuzată ci doar trebuie profesionalizată în conformitate cu standardele europene, americane, occidentale.

Ce?! Sunt nişte scandalagii acolo? A… sunt amatorii aceia de naţionalişti, anarhişti, nonconformişti, psihopaţi. Voi nu aţi luat notiţe la războiul de distrugere a Yugoslaviei, Irakului, Afganistanului etc? Sunteţi repetenţi. Ne întâlnim la toamnă!… (11 septembrie).

,,Filozofii,, români au luat notă de noile directive imperiale şi profesionalizând filozofia au rupt-o de viaţa poporului român subordonând-o strict ideologiei americane a cărei fantomă a şi devenit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: