Separarea putorilor

În Republica Capitalistă România separarea puterilor de stat constă în a nu da pe mâna judecătorilor un legiuitor bănuit de acţiuni ilegale.

Separarea puterilor în statul capitalist înseamnă să dai pe mâna legiuitorilor exercitarea puterilor judecătoreşti prin autopermisiunea de a refuza actul justiţiei.

Nu se calcă în picioare nici un principiu prin  aceasta deoarece fiecare individ trebuie să gândească cu două creiere: unul care deserveşte pe cetăţean şi celălalt pe infractor adică pe anticetăţean. Aceasta decurge din natura dublă a omului făcut de divinitate: sufletul şi trupul. Deci la origine răspunde divinitatea de propria sa creaţie.

De aici decurge necesitatea celor două puteri : ca parlamentar trăieşti ca fiinţă biologică iar în justiţie trebuie să trăieşti ca fiinţă socială predominant sufletească. Când vezi că puterea socială pericliteză existenţa trupească separi puterile statului prin separarea hoitului care fură de actul de judecare. Altfel nici nu se justifică să stai în parlament.Parlamentul este adăpostul în care se adăposteşte fiinţa biologică cănd este în pericol de judecare.

Pentru că avem viaţă dublă noi trebuie să ne exprimăm întotdeauna duplicitar: teoretic dar practic, de drept dar de fapt, în idee dar în realitate.

Reducând la esenţial exprimarea trebuie să fie pe limba puterii legiuitoare aşa: ,,dân şâ pân,, ,,pân şâ dân,,. Verificaţi şi veţi vedea guvernanţii români chiar aşa se exprimă.

De douăzeci de ani guvernanţii României capitaliste  ne duc dân şi pân.

Păi solom dă la cap. Dân teorie nu putem trece pîn practică. Pân teorie dân păcate nu ajungem nici unde şâ dă aceea nu există decât o singură cale: aia în care îţi umpli maţul ţie şâ tribului tău.

De aceea puterile statului capitalist  român sunt una deoarece ele sunt compuse din descompunerea PCR de patru milioane adică PNL, PSD, PDL etc.Avem un partid unic cu mai multe capete şi feţe.

În această situaţie imperiul american şi european ne arată clar că rezolvarea  nu este posibilă la noi ci trebuie să le recunoaştem legitimitatea şi autoritatea  ca să ne separe ei puterile. Şi o vor face.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: