PRM ca victimă

Toţi impostorii naţionalismului după ce au profitat de dorinţa poporului de avea un partid la identităţii şi onoarei naţionale au părăsit unul câte unul Partidul România Mare dându-şi arama pe faţă. Deci când au simţit că pierd locul ciolănelii treptat îşi caută locul noii ciolăneli. Traseimul politic arată lipsa de caracter a românilor actuali, români postsocialişti, postpucişti, postişti.
Şi-au băgat picioarele în ea doctrină naţionalistă şi în România şi în Mare şi în creştinism şi acţionează în perfect acord cu duşmanii României. Ciolanul tată! Ciolanul!

Deci caracterul individualist al capitalismului îşi face vizibil efectul şi într-un partid  ce a pornit de la nevoia apărării naţiunii. Bine a spus Marx că puterea economiei de piaţă răscoleşte cele mai ascunse locuri ale lumii. Şi aceasta se întâmplă fără nici o construcţie artificială manifestată ca ordin, directivă , normă preconcepută.

Este timpul să spun că şi liderul Tudor Corneliu este vinovat că nu a fost capabil să valorifice potenţialul de acţiune al grupului deşi formal estre specialist în filozofie şi sociologie. Este un simplu posesor de diplomă care nu are aptitudinea practică  a aplicării cunoştinţelor. Nu uităm cănd a cerut liderului muncitorilor mineri să îşi dea demisia din PRM atunci când pentru Miron Cosma erau cele mai grele momente. Miron Cosma şi  muncitorii lui vor intra în istorie dar Vadim nu. Pentru că nu are cu ce. Cu ce să intre? Cu profitarea de pe nevoia românilor de justiţie şi conservarea identităţii naţionale? Vorbele nu sunt suficiente. Istoria s-a făcut cu fapte nu cu vorbe.Corneliu voia să culeagă laurii după vorbe. Timp a avut destul. L-a consumat degeaba. Viaţa trece. Ireversibil. A avut oameni de acţiune şi i-a neglijat. Jigodiile l-au înconjurat şi linguşit. Oamenii buni s-au pierdut.

Acum politicienii naţionalişti şi justiţiari îşi caută posibilităţile de acţiune în alte locuri.

Ce justiţiară poate fi Oana Zăvoranu care câştigă 210.000 euro pe an din nişte acţiuni ce nu au nimic naţionalist ? Are preocupări pentru desfătarea animalelor şi nu pentru salvarea şi educarea românilor. Ce înseamnă sprijinul unui naţionalist care papă pâinea capitalistă a străinătăţii? Ce poate însemna un artist în funcţia de analist al situaţiei economice şi sociale şi de legiuitor? Aceasta va fi ultima scuipătură pe PRM.

PRM este departe de noile cerinţe naţionale aşa cum suntem noi departe de realitatea interbelică românească.

Partid al alternativei naţionale nu există.  Este exact ce şi-au dorit duşmanii  poporului român.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: