Experimentul antirus

Americanii fac experimente pe viaţa oamenilor. Este interesant să vezi cât valorează viaţa unui om bombardând, împuşcând gazând etc. Practic valoarea este nulă dacă stai ascuns în blindate, în avioane, în buncăre etc. Adică este uşor să predici democraţia capitalistă stând la adăpost. Este însă foarte greu să fii vietnamez să fii atacat fără declaraţie de război, să fii osetian  sau georgian şi să fii bombardat în casa ta având în spate imperiul american cu promisiunea de integrare în pactul de agresiune nordatlantic.

Cât contează , cât valorează 2000 de oameni omorâţi într-un experiment politico-militar? Nimic. La întâlnirea liderilor se râde, se felicită, se bea.  Se face pace dar morţii sunt vinovaţi. Pe ce se bazează aceşti criminali ţinuţi de popor la loc de cinste? Nu se bazează decât pe prostia voastră. Câtă vreme veţi fi proşti şi îi veţi ţine în spinare atâta timp ei vă vor omorâ, vor face experimente pe voi şi vă vor predica capitalismul creştinismul şi democraţia capitalistă şi alte baliverne tâmpitoare.

În cazul experimentului american antirus s-a încercat puterea de reacţie a Rusiei. Americanilor le lipseau anumite informaţii. Pentru a avea aceste informaţii georgienii au săvârşit mai multe crime. Toate sunt normale, democratice şi capitaliste. Numai reacţia Rusiei este criminală şi condamnabilă. Aici avem de a face exact cu ştiinţa dreptului cu ştiinţa dreptăţii. Se iau licenţe, masterate, doctorate onoruri pentru lucrări de ştiinţa dreptului în speţă internaţional. Rezultatul? Crimă. Noul experiment antirus care ar prezenta o omucidere de vreo  2000 de oameni pentru întregirea României cu atât mai mult cu cât Basarabia nu poate prezenta istoric nici o legitimare statală. Şi acum dacă guvernul României a fost în stare de agresiune antiafgană sau antiirakiană trebuie să fie în stare şi de agresiune antirusă sau antiucraineană pentru recuperarea teritoriilor şi populaţiilor române. Dacă nu va săvărşi această agresiune atunci putem scuipa pe soldaţii omorâţi pentru interese americane în Irak şi Afganistan. Iată cum apare devine şi se dezvoltă noul experiment american pe pielea românilor. În acest caz naţionalismul român ar fi transformat în sculă imperialistă americană. Frumoasă ipostază! Propun ca pentru o asemenea acţiune primele plutoane să fie formate de parlamentarii, guvernanţii şi diplomaţii români. Ei trebuie să fie exemplu de capitalişti, democraţi şi creştini. După aceea mergem şi noi. Noi proştii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: