Duşmanii de lângă noi

Sub  aspectul  scopurilor americane nu este nimic nou sub soare. Au interzis României pedeapsa cu moartea ca să o practice ei în interesul oligarhiei internaţionale. România nu are voie să o practice pentru a nu face ordine în adunătura de infractori iubitori de capitalism.
Printr-o tactică lentă ajung să ne stăpânească.
Poliţia noastră nu ne apără pe noi ci ordinea europeană,judecătorii nu ne mai fac dreptate dar aplică directivele europene.  Armata serveşte interese imperiale americane pe banii proştilor români.
Şcolile româneşti pregătesc specialişti pentru întreprinderi străine pe banii poporului român. Medicii români merg să lucreze pentru sănătatea occidentală după ce poporul român i-a înzestrat pe cheltuiala lui.
Veţi ajunge să regretaţi dispariţia Pactului de la Varşovia.  Nu există nici o contraforţă stabilă care să garanteze apărarea  de agresiunea antiromânească sau măcar echilibrarea agresiunii.
Cea mai odioasă crimă capitalistă antiromânească postbelică o trăim noi astăzi. Agresorii sunt între noi şi acţionează direct şi deschis. Faci ceva; acţionează cu forţa, fac ceva nu poţi să le faci nimic.Cu fiecare zi cu fiecare oră ne fac părtaşi la sinucidere.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: