Un milion de boschetari

Un milion de români vor fi privaţi de locuinţe sau de terenuri dacă aşa-zişii proprietari  dovedesc dreptul de a-i deposeda sau evacua.

Câţi români au participat la revoluţia din 1989 ? Cel mult câteva zeci de mii la o populaţie de cel puţin 20 de milioane de locuitori ai României.

Câteva zeci de mii de de români au fost în stare în stare să răstoarne un guvern, să formeze un guvern să destructureze o economie şi o putere de stat, să creeze o altă economie şi un milion de oameni nu sunt în stare să  facă o acţiune comună  pentru înăbuşirea mafiei imobiliare române .

Nu vi se pare ciudată această revoluţie şi această incapacitate a un milion de români vătămaţi în dreptul lor elementar şi natural la adăpost şi spaţiu de viaţă.

Ori românii din 1989 nu au făcut revoluţie ori locatarii de acum nu sunt români.

Câteva mii de mineri au dat jos un guvern şi un milion de locatari pe cale de a deveni boschetari  nu pot stârpi mafia imobiliară.

Precizez că marea parte a revendicatorilor   sunt străini şi au depăşit termenele de revendicare date în deceniul trecut. Patruzeci de mii de  revendicatori sunt în Capitala României Bucureşti. O parte din documentele de revendicare sunt contestate ca false. Cine poate verifica autenticitatea a 40.000 de ducumente şi în cât timp.

Deposedarea boierilor a fost făcută de Partidul Comunist Român care insuma 4.000.000 de membri. Boierii trebuie să fie redotaţi cu proprietăţile  de către membrii PCR cum ar fi Traian Băsescu, Adrian Năstase şi toţi cei care au fost încadraţi în sistemele sociale-politice  comuniste. Pentru a fi radicali ar trebui despăgubiţi moral în bani  urmaşii  ţăranilor flămânzi omorâţi de guvernul capitalist în 1907.

Vă urez boscheţi fericiţi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: