Izolare

Propaganda capitalistă a pus mâna pe conştiinţele cetăţenilor români.Oamenii nu mai comunică între ei.Capitaliştii au scumpit transporturile pe distanţe lungi pentru ca lumea să nu se mai poată întâlni.Românii nu-şi mai văd rudele cu anii.Trăiesc într-o izolare dirijată.I-au izolat pe români ca să facă din ei ce vor.Iată supunerea actuală.Actuala supunere a poporului este prin violarea dreptului individual la circulaţie, violarea dreptului la întrunire, violarea dreptului la comunicare, şi în ultimă fază prin violarea conştiinţei însăşi.
Omul astăzi nu mai are certitudinea intimităţii pentru că imperialistul stăpâneşte mijloacele de informare, formare şi manipulare a conştiinţelor individuale şi colective.
Capitaliştii îşi bat joc cu precizie electronică de conştiinţa oricărui muritor intrând cu picioarele în sufletul lui.Individul nu mai poate respira informaţia liberă.Individul ajunge să trăiască din conservele informaţionale ale băşinilor capitaliste.
Trăiesc oamenii într-un mediu spiritual toxic.Adevărul este filtrat şi îţi vine în doze dirijate.Nu poţi avea nici o revelaţie.Binele este binele capitaliştilor; binele punctual şi animalic concretizat în a mânca, a bea, a regula. Nu poţi vedea soluţii la modul de viaţă în care trăieşti căci acţiunile oamenilor nu sunt cele iniţiate de ei ci cele iniţiate de capitalişti sub etichete denumite de ei şi fără nici o legătură intimă cu existenţa personală.
Frumosul nu este ce crezi tu că este frumos ci frumosul este ce îţi arată slugile imperialiştilor: muzica behăită a americanilor, fesele perverşilor sexuali, zeama de ploşniţe din baruri, pereţii pişaţi ai străzilor pariziene sau bucureştene.
Sacru nu este contactul între om şi zeu ci este aducerea pomenilor la popi şi la chipurile cioplite la care se închină ipocriţii lingăi ai cumpărării lui Dumnezeu.Biserica este subordonată capitalului şi nu trăieşte decât din dreptrile conferite de capitalişti şi din banii prostiţilor.
Aceasta este cultura capitalistă şi civilizaţia ei.
Manevrele capitaliste vin să desăvârşească opera de sclavizare a populaţiei în scopul stăpânirii ei.
În această situaţie vizavi de gloată un om autentic  nu are decât alternativele următoare: se supune şi devine una cu gloata stăpânită sau se ridică deasupra gloatei şi intră în tagma stăpânitorilor gloatei.Sustragerea de la cele duă alternative nu este libertatea în viaţă ci moartea.Sau altfel spus capitalistul îţi dă moartea ca singur domeniu al libertăţii.Asupra morţii el nu se înstăpâneşte.Acolo poţi cere orice dar nu în viaţă.Punct.
În inerţia vieţii însă capitalistul uită că moartea există şi pentru duşmanii lui şi pentru el.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: