Spiritul de coteţ

Când intri într-un coteţ pute a bălegar, a urină si a alte spurcăciuni porceşti.Te murdareşti si ieşi împuţit.Exact acelaşi lucru ţi se întâmpla când intri în România într-un grup de români, de exemplu într-un bloc anume.

Te întrebi de unde vine aceasta stare animalica a românului si constaţi că nu este în totalitate produsul acţiunii distructive a strainilor care vor sa-l desfiinţeze.

Pentru că nu poţi face nici un bine unui  om fără condiţia ca acel om sa-şi vrea el însuşi binele într-o acţiune benefică, trebuie început cu întrebarea asupra originii mizeriei românesti. Ca nu este de aici şi de acum ci de demult si de departe. Există o oţelită tradiţie în mizerie materiala si spirituala la români. Există un complex al animalicului ce se învârte porceşte în jurul cozii târâte autocontemplativ prin autodejecţie.Românul îşi iubeşte mizeria materială şi spirituală.Naţionalistul retrograd nu îsi joacă sănătatea, libertatea si viaţa pentru noul autentic.Românul mai degrabă face puşcarie pentru furtul unui portofel, pentru falsificarea unui act, pentru violarea unei babe decât sa facă puscărie pentru a deveni om.Fiecare îşi vede animalul propriu pe care îl hrăneşte, îl gâdila, îl scarpină cu jeg cu tot, îl uşurează de nevoile specifice, şi nu priveşte nici la generaţiile anterioare nici la generaţiile viitoare.

Da români. Exact această stare de fapt animalică o doresc străinii pentru voi caci ştiu că menţinându-vă în condiţia de animal vă vor putea distruge mai usor.

A avea spirit de coteţ însemnă a lua drept ideal de viaţa, existenţa porcului.Adica viaţa să ţi se compună din a mânca, a bălega, a bea si a urina, a monta si a făta.Şi o iei de la capăt pentru ca vine stapânul sa te taie si să te halească.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: